Uvod u solarnu yogu

Što sve moramo znati prije nego se odlučimo za praksu sungazinga ili solarne yoge po metodi Hire Ratan Maneka?

     Sungazing ili Solarna Yoga je tehnika koju možete koristiti za poboljšanje ili održavanje dobrog zdravlja. To je tehnika koja se prakticira stoljećima širom kugle zemaljske i koju je nedavno ponovo otkrio Hira Ratan Manek (HRM). On ju je preporodio šireći je i upoznavajući sve veći broj ljudi sa istom, nakon što je prije par stotina godina bila zaboravljena vrtoglavim razvojem tehnologija i moderne medicine.

Kako započeti?

Proces prakticiranja solarne yoge je vrlo jednostavan. Potrebno je saznati točno vrijeme izlaska i zalaska Sunca te izračunati sigurne sate. Započnite sa najviše 10 sekundi gledanja u Sunce potpuno opušteno. Nakon 90 dana uočit ćete prva poboljšanja.

Specifični problemi

Kada započnete sa prakticiranjem solarne yoge, tada krećete na put ka ostvarivanju svojeg optimalnog zdravlja. Osim poboljšanja vida i reguliranja pretilosti, solarna yoga se kao način riješavanja alergije na Sunce pokazala i više nego djelotvornom.

Solarna voda ili Surya Jal

Rezultati sungazinga mogu se pojačati ispravnom uporabom Suncem napunjene vode. Ovdje pročitajte upute za pripremanje i korištenje solarne vode koja pomaže kod riješavanja problema sa kožom, pouspješuje detoksikaciju organizma i brže zacjeljivanje rana.