Uvjeti korištenja

solarnayoga.info (Solarna Yoga) ne jamči za točnost, pouzdanost, istinitost, ispravnost ili dostupnost bilo kojeg podatka pohranjenog na ovim stranicama.

Informacije sadržane na stranici www.solarnayoga.info nisu zamjena za profesionalni medicinski savjet i ne smiju se smatrati osnovom za donošenje odluka o liječenju.

Korištenjem ovih stranica podrazumjeva se da ste suglasni da solarnayoga.info neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu ili neizravnu, slučajnu, materijalnu ili nematerijalnu štetu. Pregledavanjem i korištenjem sadržaja podrazumijeva se da ste prihvatili doljnje uvjete korištenja portala.

Svako korištenje stranica www.solarnayoga.info podliježe potonjim uvjetima:

Sadržaje objavljene na www.solarnayoga.info dozvoljeno je čitati i preuzimati samo za osobne i nekomercijalne svrhe te se ne smiju distribuirati trećim osobama bez izričite suglasnosti solarnayoga.info stranice.

Kopiranje je dopušteno samo uz zadržavanje svih napomena i upozorenja o autorskim pravima i vlasništvu bilo koje vrste, te ograničenja od odgovornosti i uputa koja su navedena na stranici.

Svi sadržaji koji su objavljeni na internet stranici solarnayoga.info, uključujući vijesti, članke, slike, grafove i sve informacije koje odašilju autori, kao i sav drugi materijal koji se nalazi na stranicama, služe isključivo u informativne svrhe.

www.solarnayoga.info poduzet će odgovarajuće napore kako bi informacije na ovoj internetskoj stranici bile točne i precizne, ali ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti ili potpunosti.

Svi korisnici stranica suglasni su s činjenicom da osobno snose svaki rizik u vezi s pristupom i korištenjem sadržaja na ovoj internetskoj stranici te da solarnayoga.info neće biti smatran odgovornim za bilo kakvu izravnu i/ili neizravnu štetu koja proizlazi ili bi mogla proizići iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja www.solarnayoga.info kao i za bilo kakvu pogrešku ili propust u sadržaju ove internetske stranice.

www.solarnayoga.info zadržava pravo bilo kakve izmjene sadržaja ove internetske stranice, u bilo koje vrijeme i zbog bilo kojeg razloga, bez prethodne najave te isključuje svoju odgovornost za moguće posljedice takvih izmjena.

www.solarnayoga.info sadrži informacije trećih strana i linkove na druge internetske stranice nad kojima nema nikakvu kontrolu. Takve su informacije označene na odgovarajući način uz upućivanje na pravo vlasništva trećih osoba. www.solarnayoga.info ne daje nikakva jamstva u pogledu njihove točnosti i ne preuzima nikakvu odgovornost za iste.

Internet stranica solarnayoga.info sadrži informacije o temama i savjetima vezanim uz metodu Sungazinga ili Solarne Yoge po metodi Hire Ratana Maneka (HRM). Svrha tih informacija nije davanje medicinskih savjeta.

Ova internetska stranica ne sadrži potpune medicinske informacije i načinjena je kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje se brine o bolesniku niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja.

Namjena informacija sadržanih na ovoj stranici nije dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije s kvalificiranim medicinskim osobljem. Za savjete po pitanju vašeg osobnog zdravlja ili zdravlja treće osobe, molimo obratite se izravno medicinskim izvorima, liječničkom ili ljekarničkom osoblju.